BLIV FRIVILLIG I TREKANTEN

Volunteer

Trekanten har en lang og stærk tradition for frivilligt arbejde, som vi gerne vil invitere alle til at deltage i - efter den enkeltes tid og lyst.

De unge fægtere uddannes til dommere og dømmer kategorier yngre end dem selv ved danske stævner. De unge fægtere hjælper også deres yngre kammerater som coaches ved stævner.

Forældre og voksne fægtere sidder i bestyrelse eller et af udvalgene og arrangerer klubbens nationale, internationale stævner, eller arrangerer grill-aftener, fastelavn eller julefest.

Der er brug for alle slags frivillige: alt fra stærke mænd til at stille op og pille ned ved stævnerne, til IT-kyndige til afvikling af stævnerne, folk med køkken-snilde, kloge hoveder til budgetter, læger, sygeplejersker, folk med administrativ og organisatorisk tæft, sans for at skabe et godt miljø for børnene eller...eller...eller...

Så hvad du end er god til, så er der plads til dig - for vi kan aldrig være for mange til sammen at løfte opgaverne og bidrage til at gøre Trekanten til verdens bedste klub!

Så hvis du vil være med så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller gå ind på klubbens facebook og find vej til vores stævnegruppe; vi er helt konkret på udkig efter frivillige til afvikling af Senior DM og vores store internationale stævne Trekanten International, begge stævner her i foråret.

Velkommen til!

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Denmark
Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.