Skip to main content

Trekantens eliteprojekt søsat

elitemdeweb
Fægteklubben Trekantens elitefægtere samlet til det første orienteringsmøde omkring Trekantens fremtidige fleuretelitesatsning (foto: Ken Martin Ito Bruun)

Fægteklubben Trekantens elitefægtere var onsdag aften alle samlet for høre om klubbens nye elitesatsning på fleuret. Mødet blev ledet af Alexander Normann Jørgensen, og han fik på sin rolige og informative facon givet klubbens bedste fleuretfægtere i grundigt indblik i de tanker og ideer, som klubbens to trænere Ferenc Toth og Malte Trier Mørch i samarbejde med Alexander har arbejet på de seneste måneder.
Projektes langsigtede målsætning er at køre en række fægtere i stilling til en OL udtagelse i 2016. Men samtidig er målsætningen også at skabe et elitemiljø i Trekanten, hvor de bedste fægtere kan få deres hverdag til at hænge sammen i forhold til træning, skole, fritid og økonomi. Det stod klart for alle at der forude venter fægtere, trænere og ledere i Trekanten et kæmpe arbejde. Alle virkede dog klar til at  tage denne udfordringen op, og fægtere kom i løbet af mødet med flere kontruktive forslag til hvordan den daglige træning kunne planlægges så de sportslige målsætninger kan blive en realitet.
I den kommende tid vil Alexander, Ferenc og Malte  kigge de mange forslag igennem og forsøge at sætte det bedst mulige program sammen - sådan at Trekanten snart kan fremvise et eliteprojekt der med tiden vil sende Trekantens elitefægtere op i den absolutte verdens top på både kadet, junior og senior fleuret.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.