Ledige pladser på næste intro-hold for voksne

3 gange om året kører vi et 12-ugers introhold for nye voksenfægtere. Her har du mulighed for at snuse til sporten og lære alt det grundlæggende. Næste holdstart er 7. november og der er stadig ledige pladser på dette hold.

fogtning

På 12 uger gør vi dig klar til indslusning på klubtræningerne i Trekanten. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig, betale kr. 700,- for forløbet og så dukke op mandag d. 7. november kl. 17.30-19 i træningstøj og indendørs sportsko - og de efterfølgende 11 mandage samme tid......

Du vil komme i selskab med voksne i alle aldre, nogle er forældre fra klubben, de fleste kommer udefra. Fælles for alle er en nysgerrighed på denne fantastiske sport, som styrker koordination og balance og forener fysisk udfoldelse med taktisk snilde - for ikke at glemme et vist mål af æstetik og olympisk vingesus kombineret med moderne teknologi.

Læs mere her - eller send en mail allerede i dag til Louise på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få mere at vide.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Denmark
Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.