Hold jonsson

Stævnerapport Jönssons Pokal 2018

Så er Jönssons Pokal 2018 vel overstået for Trekanten og med en god portion metal og chokoladenisser med hjem i bagagen til klubbens fægtere.  

Lørdag stillede Trekanten op i tre kategorier: U15 kvinder med Sally Høvids Possing, U13 kvinder med Xiantiang Liu og Lucia Castelli og U13 herrer med Frode Vaaben, Nicolai Carlier Carlsen, Elvis Munk Skjødt, Afshin Nabatifar og Marcus Karlsen. 
Sally tog sølv i sin kategori, der var kendetegnet ved gode kampe på pisten og venskabeligt samvær på tværs af klubber og landegrænser ved siden af. Flere af fægterne lærte hinanden at kende på Trekantens sommerlejr i år. I U13 kvinder tog Xiantiang også sølv og Lucia en sjetteplads. I herrernes U13 var der ikke meget plads til andre klubber, efterhånden som finalerne meldte sig, idet alle fem Trekantenfægtere nåede i top 8! Kategorien endte med sølv til Elvis og bronze til Nicolai og Frode. Afshin tog femtepladsen og Marcus ottendepladsen. 
Malte coachede første halvdel af dagen, mens Felix og Naja dømte. Da Malte var nødt til at gå, tog Felix over og coachede fægterne kyndigt i deres finalekampe. 
Søndag var to Trekantenhold til start i henholdsvis U13 og U15. 
Først kæmpede Marcus Karlsen, Afshin Nabatifar og Frode Vaaben sig til sølv. Holdet var kun et enkelt point fra guldet i en gyser, der endte 44-43 efter ekstra tid og prioritet. 
Thor Hundborg, Elvis Skjødt og Theo Schwartz stillede op over kategori og fægtede overbevisende imod de ældre unge - vandt to og tabte to kampe og landede på en flot bronzemedalje. 
Malte coachede og Naja dømte hele dagen. 
Tak til alle børn, forældre , coaches og dommere for god holdånd hele weekenden i det svenske.

LINK - RESULTATER - JÖNSSONS POKAL 2018

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Denmark
Telefon: 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.