Skip to main content

Tre gange guld ved senior DM 2011

lene_guld_2011Læs Lene Jensens beretning fra senior DM:

Turen gik igen i år til Odense, som var værter for senior DM 2011. Og efter en del frustration (fragtfirmaet havde brændt stævnet af, så der var ingen pister før langt op af dagen!) startede mesterskaberne med damefleuret og herrekårde individuelt.

Hos damerne kom Trekanten flot fra start. Helle Djurhuus fik bronze og selv vandt jeg for første gang mesterskabet. Det var skønt at stå med guldmedaljen om halsen – men det bedste var faktisk, at jeg er gået ubesejret igennem samtlige kampe mod damerne i alle ranglistestævnerne. På herrekården sad Hellerup tungt på tronen, men både Reinhard Münster og Klaus Albert Caning kom i top 8.

Lørdag var den helt store stævnedag. Herrekårderne fægtede hold, og igen satte Hellerup sig på kårdekonkurrencen. Trekanten fik den utaknemmelige 4. plads, men fightede ellers godt undervejs. På damekårde individuelt var der igen medalje til Trekanten. Nina Aabeck udviste kæmpe viljestyrke, men blev til allersidst slået af Louise Hooge fra Hellerup. Og også hos sablerne blev der fightet. Trekantens herrer gjorde rent bord i den individuelle konkurrence, og Magnus Norman Jørgensen blev dansk mester, Sebastian Bringstrup blev nr. 2 og 3. pladserne tog Jens Normann Jørgensen og Danny Wilson sig af. Og efter en gyser af en finale tog de også guldet hjem i holdkonkurrencen. Helle Djurhuus fik sølv på damesabel.

Herrefleuretten individuelt var som sædvanligt et opgør mellem Hellerup og Trekanten. Resultatlisten er desværre ikke offentliggjort endnu, og jeg fægtede selv kårde imens, men fik dog set en uhyggeligt spændende finale mellem Søren Johansen og Patrick Jørgensen. Søren fik sølv med et knebent nederlag på 13-15. Og ærgerlige 2 point skilte også herrefleuretholdet fra guldet, da de tabte 43-45 til Hellerup i finalen. Men med Ferenc som headcoach og alle Trekantens øvrige gode trænere ved roret, skal vi nok få endnu flere fægtere på skamlen i de kommende år. Og tre gange guld, seks gange sølv og tre gange bronze er da bestemt heller ikke så ringe endda!

Lene Jensen, d. 26.maj 2011

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.