Skip to main content

Fantastisk weekend ved junior DM og B&U hold DM 2011

juniorhold
Sejrene Trekanten-fægtere og deres trænere

 

Fægteklubben Trekanten's fleuretfægtere viste overlegen styrke ved denne weekends Danmarksmesterskaber på junior. På junior herrer blev Alexander Tsoronis Danmarksmester efter en umodelig tæt og spændende kamp mod Søren Johansen, som forrige weekend vandt en flot sølvmedalje i seniorrækken. Oliver Jessing fægtede sig til bronze, og sammen med Jeppe Reindahl tog de fire drenge også guldet på junior hold. En virkelig overbevisende sejr, som beviser at den intense trænning i Trekanten er med til at skabe topresultater i både Danmark og internationalt.
 

Ligeledes på damesiden blev det til en guldmedalje til Trekanten på hold, hvor det var de særdeles unge piger Martine Spanger-Ries, Augusta Spanger-Ries og Laura Kjærgaard der brillierede. På individuel junior dame fægtede Martine Spanger sig iøvrigt il en flot sølvmedalje.


På herrer sabel vandt Trekanten også en flot guldmedalje idet Sebastian Toft Bringstrup, var fuldstændig suveræn og fejede alt modstand til siden.


Om søndagen fortsatte succesen med enormt mange og flotte resultater til Trekanten. Her vandt klubben alle kategorier som klubben stillede op i og viste hele fægtedanmark at klubben ungdomsafdeling er helt i særklasse. Læs mere om både junior DM og hold B&U DM under Maltes blog. Her kan du også se flere billeder fra stævnerne.

Fægteklubben Trekanten
Ryparkens Idrætsanlæg
Lyngbyvej 104
2100 København Ø
Danmark

Telefon: +45 39 27 13 13
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.