Skip to main content

Cadet Circuit Manchester den 3.-4. oktober 2015

Manchester - spændende kampe individuelt og på hold for både piger og drengene med flotte resultater.
CC Man AlexManchester 2015 099

Det var også det først CC stævne for pigerne - Alexandra Brondum, Naja Vaaben og Josephine Barfod Damgaard - og stort tillykke til Alexandra med sin 3. plads. Naja kom i top 32 og Josephine i top 128.

Alle drengene fægtede sig til flotte individuelle placeringer med Jacob Brandt Lang som den bedst fægtede med en placering som nummer 15. Sophus Landorph og Jonas Winterberg Poulsen sluttede i top 32, Christoffer Rykind-Blarke og Casper Persson i top 64 og Felix Caspersen i top 128.

Holdkampene var superspændende, og selvom førsteholdet af drengene var skuffede, da de tabte 37-45 til Holland  i finalen, blev der kæmpet bravt og sat mange flotte toucheér undervejs og i kampene op til finalen. Anden holdet fægtede super godt og mødte desværre førsteholdet tidligt i turneringen, og kæmpede sig til en flot 7.plads efter sidste nervepirrende kamp.

Tak til Erik Rykind-Blarke for en god planlægning og kommunikation før og under turen, booking af taxa, frokost undervejs og andet.
Stor tak til Malte for god coahing undervejs både til de individuelle kampe og til holdkampene
Tak til alle for en fantastisk tur og godt teamspirit.